За нас

Фирма “ЯНТЕР” е основана на 11.03. 1991 г. Още от самото начало започва с рекламна дейност, която се изразява с изработване на светлинни реклами, обемни букви, рекламни надписи и табели. С първите реализирани реклами фирмата налага своя стил и си създава имидж на водеща в рекламата.

През 1993 г. фирма “ЯНТЕР” разширява дейноста си и установява директни контакти с компанията Gravograph – световен лидер в производството на машини и материали за гравиране.

Можем да твърдим, че използваните от нас материали за гравиране са с изключително високо качество и ниски цени. Нашите продукти са с голяма дълготрайност и широка приложимост: от табелки за врати, номера на стаи, баджове и сувенири, до до лицеви панели и големи указателни табла. Те придават изискан стил и имидж на нашите клиенти.

Ние разполагаме с машини и технология за сублимация – термопреси и печат върху метал, керамика, дърво и плат.

Фирма „Янтер“ закупи машини за изработка на пана от еталбонд и изпълнява цялостно външно оформление на сгради в комплект с рекламите.

Ние изработваме обемни букви и реклами с неон.

Големият опит на фирмата, широките възможности, многото контакти и успешно реализираните обекти я правят желан и търсен партньор.