Доставка и връщане на стоки

Информация за доставка:

  1. Доставката на територията на България се извършва с Еконт Експрес, като получателя използва отстъпка от куриерската услуга. Предварително ще ви уведомим за цената на вашата пратка.
  2. Доставката е в рамките на 2 работни дни, според населеното място. При изчерпана наличност на даден артикул ще се свържем с вас и ще ви уведомим. В тази ситуация е възможно забавяне на поръчка до 3 /ТРИ/ дни, за което ще Ви уведомим допълнително.
  3. Доставката за Бургас е БЕЗПЛАТНА.
  4. Закупените от Вас артикули, подготвени и изпратени от собственика на www.yanter.net ще пътуват към Вас на преференциални цени на доставка с куриерите на Еконт Експрес (с начислена отстъпка).

Информация за връщане:

  1. В случай на производсвен дефект, установен при получаване - клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на www.yanter.net
  2. При връщане на закупена стока по желание на клиента, транспортните разходи са за сметка на клиента. Стоката трябва да бъде в състояние на получаване - с оригинална опаковка, запазен търговски вид и не използвана. Срока за връщане по желание на клиента е 7 дни (от получаване).
  3. Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията ще се счете за недействителна.